Flyttfirma Alingsås

Välkomna till oss! Vi är en erfaren flyttfirma i Alingsås som hjälper dig med flytten på ett effektivt och högkvalitativt sätt. Vi utför flera turer i veckan till följande orter och dess närområden: Alingsås, Sollebrunn, (Vårgårda), Herrljunga, Gråbo och Älvängen. Vi hjälper både privatpersoner och företag.

Vår elektriska trappklättrare hjälper oss att varsamt flytta otympligt gods som dokumentskåp och kassaskåp upp- och nedför trappor. Behöver du flyttlådor som är anpassade att packa diverse gods i kan du köpa det av oss. Om du vill använda dina egna kartonger så går det självfallet bra, så länge dom packas rätt. Se till att kartongerna är tätt packade och inte väger mer än 25 kg. Ta gärna en titt på alla våra tips inför flytten!

Vi kan erbjuda tillfällig eller permanent magasinering i vårt varmlagerhotell. Lagerhotellet är på cirka 600 m2 och kan hysa de flesta typer av gods. Hyr en egen box/container på 8 m2 för ditt bohag, kontorsmöbler m.m. Lagerhotellet är godkänt av försäkringsbolagen och bevakas av Securitas. Endast behörig personal har tillträde.

Flyttfirma Alingsås

Försäkring sker via ett tillägg till din egen hemförsäkring. Ta alltid kontakt med ditt eget försäkringsbolag.

 

Varför anlita oss?

Genom att anlita oss som din flyttfirma kan vi underlätta en annars stressig och krävande upplevelse. Du behöver inte oroa dig för packning, flyttning och transport, vilket låter dig fokusera på andra saker som är viktiga för dig. Vi hjälper dig med allt från packning och flyttning till lagring av dina tillhörigheter, så att du kan njuta av ditt nya hem i lugn och ro. Vi har den erfarenhet, kunskap och utrustning som krävs för att flytta dina saker på ett säkert sätt och vi skräddarsyr en flyttlösning som passar dina behov. Vi är nöjda när våra kunder är nöjda. 

Kontakta vår flyttfirma i Alingsås

Tillsammans med våra partners på Åkericentralen i Alingsås kan vi erbjuda de flesta transporter, allt från tungt gods till det som ryms i en personbil. Du hittar vårt kontor på Åkerigatan 3 i Vårgårda. Har frågor kring våra tjänster är det enklast att bara slå oss en signal på 0322- 623085. Vår flyttfirma hjälper er med flytten i Alingsås med omnejd!

Referensföretag

alingsas alingsas alingsas alingsas alingsas herrljunga
Flytt & Transport    |    Åkerigatan 3, 447 37 Vårgårda    |    0322- 623085   |    info@flytt-transport.se